Yritys

Olemme Garrett, Holset, Mitsubishi, IHI ja BW/KKK ahtimien virallinen jälleenmyyjä!

Valitse viisaasti, sillä superhalpa voi muuttua ekstrakalliiksi!

Valmistajatehtaiden takuuehtoihin saattaa sisältyä rajoituksia, jotka aiheuttavat esimerkiksi takuun raukeamisen, jos ahdinta on huollettu tai korjattu valmistajan antamien ohjeiden vastaisesti. Näin ollen markkinoilla tarjottavat ns. tehdaskunnostetut, huolletut ym. muuttuvageometriset turboahtimet ei kuulu valmistavan tehtaan takuun piiriin.

Kun hankit uuden ahtimen, varmista aina, kuka sen on tuonut maahan ja kuka myöntää sille takuun. Jos vahinko sattuu, saat täyden tehdastakuun ja siihen sisältyvän avun vain siinä tapauksessa, että ahtimesi on tuotu virallisesti maahan. Maahantuoja myöntää 24 kuukauden takuun kaikille maahantuomilleen uusille henkilöautojen ahtimille.

Meillä on myös toimipiste Joensuussa

FIN-Turbo Oy jatkaa Joensuussa Turbohuolto Kari Örn:n toimintaa. Henkilömme Joensuussa on Eero Puustinen. Joensuun toimipisteestä saat myös vikadiagnoosit, vikakoodien tulkinnan ja nollauksen. Joensuun toimipiste tarjoaa myös turbonvaihdot autoihin, öljynvaihtoineen ja suodattimineen.

Muista, että meiltä saat myös asennuspalvelun!
Meillä on 100 neliötä uutta tilaa autojen turboasennuksiin. Vaihdamme autoon uuden tai korjatun ahtimen jopa odotellessanne meidän asiakaspisteessä, josta löytyy sohva ja lehtiä luettavaksi.

Tuo autosi meille, irroitamme vanhan turbon ja korjaamme, viritämme tai korvaamme uudella ahtimella ja asennamme takaisin sopimuksen mukaan. Olemme erikoistuneet VAG autoihin (VW, Seat, Audi, Skoda, asennus alkaen TDI turbot 225€ + turbon hinta) myös muut merkit. Tuntiveloitus on 75 €, sisältäen alv 24%. Asennuspalvelun ajanvaraustiedot numerosta 045 - 112 6599. Muista, että suoritamme myös öljynvaihdot suodattimineen. Meiltä löytyy esimerkiksi VW Longlife öljyt hintaan 95€ / 4 litraa.

Valtuutettu myynti- ja huoltopiste
FIN-Turbo on turboahtamiseen ja ahtimien korjaamiseen ja uusien myyntiin erikoistunut Kuopion pohjoispuolella, Siilinjärven Toivalassa sijaitseva yritys. Huollamme ja valmistamme vaihtoahtimia, niin kevyeen kalustoon kuin raskaaseen kalustoon 18-vuoden ammattitaidolla. Toimitukset ympäri maan!

Toimimme tärkeimpien turbomerkkien maahantuojan ja valmistajien valtuutettuna myynti- ja huoltopisteenä, ainoana täydenpalveluntalona Kuopion ja Pohjois-Savon alueella. Huollamme kaikki turbomerkit. Garrett VNT-ahtimia emme huolla valmistajan vaatimuksen mukaan, suosittelemme aina uutta VNT-ahdinta.

Ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin
FIN-Turbo toimittaa ja rakentaa ahtimia mittatilaustyönä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kerro meille toiveesi, niin me toteutamme sen. Turbojen perushuolto sisältää korjaussarjan, turbotyön ja vuoden takuun!

 

 

FIN-Turbo Oy
Sammontie 10
70900 Toivala


S-posti: info@fin-turbo.fi
Avoinna: ma-pe klo 8- 16:30

Turbomyynti, viat/diagnostiikka, muutokset
Markus Savolainen p. 045 -112 6599

Turbomyynti, huolto, viritykset
ja raskaankaluston ahtimet

Niko Turunen p. 040 -500 6598

Turbomyynti,Hallinto

 Timo Turunen p. 040 -779 9650 

 

Fin-Turbo Joensuu
Yrittäjäntie 3, 80230 Joensuu.

S-posti: info.joensuu@fin-turbo.fi
Avoinna: ma-pe klo 8- 16:00

Turbomyynti, viat/diagnostiikka, muutokset 
Jussi Rouhiainen p. 040 - 0170799

Eero Puustinen p. 040 -500 6597