• Kuopio: 045 112 6599, 040 500 6598, 040 779 9650
  • Joensuu: 040 017 0799, 040 500 6597
  • MA-PE KLO: 8.00 - 16.30
  • sähköposti: info@fin-turbo.fi

Turbohuollot

Paljon ajettu tai kulunut turboahdin tulee huoltaa, jotta ajoneuvo toimii oikein. Temppuileva ahdin nostaa polttoaineenkulutusta ja voi pahimmassa tapauksessa johtaa jopa moottorivaurioon. Usein ennakoiva huolto on taloudellisempi vaihtoehto kuin korjaus tai kokonaan uusi ahdin. Huollamme ja asennamme ahtimet Kuopion ja Joensuun toimipisteillä sekä otamme niitä vastaa suoraan Matkahuollon tai Postin kautta.

Turbohuollot alkaen 380 €Turboahtimien myynti

Toimimme kaikkien turbomerkkien maahantuojien ja valmistajien valtuutettuna myyntipisteenä. Mitä ei varastosta löydy - sen voimme valmistaa itse.

Tutustu valikoimaamme ›

TurboHenkilöautojen turbohuolto

Turbojen perushuolto henkilöautoihin alkaen 380e. Sisältäen korjaussarjan, turbotyön ja vuoden takuun! Määritämme tarkemmin kustannusarvion turbon tarkastuksen jälkeen. Jos vanhaan turboon ei valmisteta enää kyseistä osaa, teemme puuttuvan osan itse tai korvaamme sen toisen tyyppimallin osalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ›

TurboRaskaan kaluston turbohuolto

Fin-Turbo Oy huoltaa myös raskaan kaluston turboahtimia. Ennakoiva turbohuolto pitää kaluston hankkeessa. Usein kalliimpikin turbohuolto kannattaa tehdä, mikäli uus ahdin on poikkeuksellisen kallis tai hankalasti saatavilla.

Ymmärrämme myös, että mitä pidempään kalusto on varikolla, sitä enemmän sen tuottavuus kärsii. Pyrimme huoltamaan ahtimet mahdollisimman nopeasti, mikäli huollolle on varattu aika etukäteen. Aikaa huoltoon yleensä kuluu 4-5 h. Kiireellisissä tapauksissa, ilman varattua aikaa huolto onnistuu tapauskohtaisesti jopa noin yhden työpäivän aikana.

Lue lisää ›

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ›

Turbo