• Kuopio: 045 112 6599, 040 500 6598, 040 779 9650
  • Joensuu: 040 017 0799, 040 500 6597
  • MA-PE KLO: 8.00 - 16.30
  • sähköposti: info@fin-turbo.fi

Fin-Turbo Oy

Olemme Garrett, Holset, Mitsubishi, IHI ja BW/KKK turboahtimien virallinen jälleenmyyjä!

Valitse viisaasti, sillä superhalpa voi muuttua ekstrakalliiksi!
Valmistajatehtaiden takuuehtoihin saattaa sisältyä rajoituksia, jotka aiheuttavat esimerkiksi takuun raukeamisen, jos ahdinta on huollettu tai korjattu valmistajan antamien ohjeiden vastaisesti. Näin ollen markkinoilla tarjottavat ns. tehdaskunnostetut, huolletut ym.

Kun hankit uuden ahtimen, varmista aina, kuka sen on tuonut maahan ja kuka myöntää sille takuun. Jos vahinko sattuu, saat täyden tehdastakuun ja siihen sisältyvän avun vain siinä tapauksessa, että ahtimesi on tuotu virallisesti maahan. Maahantuoja myöntää 24 kuukauden takuun kaikille maahantuomilleen uusille henkilöautojen ahtimille.


Valtuutettu myynti- ja huoltopiste
FIN-Turbo on turboahtamiseen ja ahtimien korjaamiseen ja uusien myyntiin erikoistunut Kuopiossa. Huollamme ja valmistamme vaihtoahtimia, niin kevyeen kalustoon kuin raskaaseen kalustoon 20-vuoden ammattitaidolla. Toimitukset ympäri maan!
Toimimme tärkeimpien turbomerkkien maahantuojan ja valmistajien valtuutettuna myynti- ja huoltopisteenä, ainoana täydenpalveluntalona Kuopion ja Pohjois-Savon alueella. Huollamme kaikki turbomerkit.


Fin-Turbo Joensuu
FIN-Turbo Oy:llä on toimipiste myös Joensuussa. Henkilömme Joensuussa on Eero Puustinen ja Jussi Rouhiainen. Joensuun toimipisteestä saat turbojenasennukset, vikadiagnoosit, vikakoodien tulkinnan, nollauksen, jakopääremontit ja autojen ohjelmoinnit.


Ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin
FIN-Turbo toimittaa ja rakentaa ahtimia mittatilaustyönä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kerro meille toiveesi, niin me toteutamme sen.